دانشجویان پزشکی شهید بهشتی
 
پيوندهای روزانه

اگه یه گشتی توی رتبه بندی دانشگاه های دنیا بزنید، اون وقت دیدتون نسبت به درس و دانشگاهی که توش درس میخونین عوض میشه.

یکی از این رتبه بندی ها رتبه بندی "ویومتریکس" هست. آمار این قسمت سالی دو بار بررسی میشه. ویومتریکس برای بررسی وب سایت های علمی دانشگاه ها طراحی شده یعنی میزان ارتباط علوم و پژوهش های یک دانشگاه با دنیای وب و اینترنت.

وقتی به این لیست نگاه می کنی طبیعی که در رتبه اول منتظر دانشگاه تهران باشی و این اتفاق هم می افته، یعنی رتبه اول مال دانشگاه تهران و رتبه دوم برای دانشگاه علوم پزشکی تهران هست اما برای رتبه های بعدی، توقع اکثر ما ها اینه که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه خوبی (حداقل زیر 15) داشته باشه اما با کمال ناباوری می بینیم که اسم زیبای!!! دانشگاه ما در بین 20 دانشگاه اول ایران نیست( در حقیقت رتبه 24 رو داره!!!)

این جاست که سرت داغ میکنه و مخت سوت میکشه و از خودت می پرسی چرا؟

و برای این چرا هزار تا جواب توی ذهنت می سازی!

این موضوع بیشتر رنجت میده وقتی ببینی توی دانشکده خودت و بین هم رشته ای هات موضوع "مقاله نویسی" چیز دور از دسترسی هست.

شاید این بحثی که میخوام شروع بکنم خیلی مربوط به ویومتریکس نباشه اما درواقع بهانه ای است که سفره  دلتو باز کنی و بگی  چقدر تحقیق و نو آوری توی "دانشگاه" ما مظلومه یا نه توی "کشورمون" !

واین مظلومیت در بین دانشجوهای پزشکی داره کم کم به "مرگ تحقیق و مقاله" تبدیل میشه یعنی مقاله نویسی رو محدود به رشته های دیگه کردیم و این هم تا حدی طبیعیه. چون حجم درسهای رشته ما زیاده و مطالعه شون کل زندگی آدم رو به خودش اختصاص میده

اما فکر کنم باید یه رویکرد جدید تو دانشگاهمون(مخصوصا دانشگده خودمون) داشته باشیم. یه برنامه ریزی کوچولو با یه راهنمایی مناسب می تونه امکان نوشتن مقاله رو برای هر دانشجویی به وجود بیاره. یعنی یه جوری بشه که هر دانشجوی پزشکی توی دوران علوم پایه 1 مقاله بده (و به همین ترتیب توی هر دوره از مراحل آموزش پزشکی)اینجوری ذهن دانشجو روی یه مساله خاص متمرکز میشه و از استعداد و وقتش بیشتر استفاده میکنه. این همه نیروی فکری توی دانشگاه وجود داره اما هیچ استفاده علمی از این نیرو نمیشه و این یعنی "نابودی نیروها"

این پیشنهاد، اول میفته روی دوش اساتید راهنما که تشویق و ترغیب دانشجوها به سمت تحقیق رو فراموش نکنن.

بعدش هم کار اساتید محترم هست. برای کسی که یه عمر در یه رشته تحصیل کرده و به قول معروف مویی سفید کرده کنجکاو کردن و ایجاد موضوع و سوال در ذهن دانشجو نباید کار سختی باشه (مخصوصا توی ترم اول که مقدمات علوم پایه رو میخونیم)

به هر حال نباید چشم پوشی کنیم که کمبود تحقیق و نوآوری در دانشگاه و دانشکده میتونه آینده بدی رو برامون رقم بزنه و برعکس اگر از همین الان به فکر باشیم میتونیم یک جایگاه مناسبی رو برای خودمون در نظر بگیریم (هدفمون اول بودن هست)

خلاصه....ابن بود "شکایت نامه"(یا بهتر بگم "غصه نامه") دل دردمند دانشجوی پزشکی دانشگاه گرامی و عزیز شهید بهشتی 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]
[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

کلاسهای فرا توانایی ها توسط جناب آقای دکتر یزدانی (ریاست EDC و یکی از بهترین آدم هایی که در دوران دانشجویی می تونید ببینید!) برای دانشجویان استعداد درخشان ، کمیته دانشجویی و شرکت کنندگان در المپیاد در سالن اجتماعات مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار می گردد. 

طبق آخرین هماهنگی های ما با استاد ، قرار شد مباحث مربوط به رهبری ( leadership) و در زیرمجموعه ی آن موضوعاتی از قبیل کارگروهی ، مدیریت جلسه ، راهکارهای مذاکره و مناقشه و ...  ارائه شود.

زمان برگزاری کلاس ها :

20/09/1390

04/10/1390

18/10/1390

09/11/1390

23/11/1390

07/12/1390

21/12/1390

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

توضیحات :کارگاه :

اگرچه دانشجو محوری عمدتا به انتخاب روشهای تدریس دانشجو محور  تعبیر شده است ،لیکن  همچنان که در استانداردهای بین المللی  فدراسیون جهانی آموزش پزشکی آمده می توان نقشهای گستره تری برای ایشان در برنامه آموزشی تعریف نمود. در اینکارگاه، قصد داریم تا ضمن تبیین مفهومی علمی و تازه از دانشجومحوری، نقش ها و جایگاه های دانشجویان در برنامه های آموزشی را در راستای دستیابی به دانشگاه های دانشجومحور بیان کنیم. به علاوه ضمن بررسی برخی تجربیات در این زمینه، به بیان چالش ها و راهکارهای آنها در رابطه با فعالیت های دانشجویی در دانشگاه های کشور،  می پردازیم.  (این کارگاه در کنگره آموزش پزشکی اردیبهشت ماه سال 1390 در مشهد مقدس، توسط اعضای کمیته دانشجویی ارائه شد.)

صورتجلسات آمادگی برای کارگاه

برنامه ارسالی کارگاه

اسلاید های کارگاه (1)

اسلاید های کارگاه (2)

اسلاید های کارگاه (3)

اسلاید های کارگاه (4)

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

جلسه اول (معرفی و آغاز)
جلسه دوم (تعیین خط مشی کمیته)
جلسه سوم (تصویب طرح کاری کمیته)
جلسه چهارم (تصویب نهایی طرح)
جلسه پنجم (ارائه ی راهنمای پرسپتور)
جلسه ششم (بررسی راهنمای پرسپتور)
جلسه هفتم (بررسی راهنمای پرسپتور) 
جلسه هشتم (بررسی راهنمای پرسپتور)
جلسه نهم (بررسی فرم ارزشیابی بیرونی دانشگاه)
جلسه دهم (مداخلات دانشجویی)
جلسه یازدهم (اولویت بندی و انتخاب مداخله)
جلسه دوازدهم ، سیزدهم و چهاردهم ( جلسه توجیهی استاژرهای جدید)
جلسه پانزدهم (فرم ارزشیابی دوره کارآموزی)
جلسه شانزدهم (بررسی فرم پیشنهادی دکتر حسینی) ضمیمه جلسه شانزدهم
جلسه هفدهم (بررسی بخش های بالینی ترم 7)
جلسه هجدهم (نشست با معاونت آموزشی و اساتید بیمارستان مفید)
جلسه نوزدهم (نشست با دکتر طبیبی - معاونت آموزشی دانشکده)
 
[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 در پاییز 89، بخش بالینی کمیته دانشجویی، فعالیت های خود را به طور جدی شروع کرد.

طی جلسات دانشجویی کمیته بالینی، دانشجویان ضمن طرح اولیه ی مشکلات مقطع بالینی به صورت کلی و بررسی اولویت ها، زیر نظر کارشناس مرکز، با برنامه ی اصلی طراحی شده ی ریفرم در مقطع بالینی آشنا شدند.

این گروه دانشجویان، با برگزاری جلسه ی توجیهی برای استاژرهای جدیدالورود به مقطع بالینی، برنامه ی دوره کارآموزی و راهکارهای موفقیت بیشتر در این مقطع تحصیلی را برای دانشجویان شرح دادند؛

ضمنا با برگزاری نشست های متعدد با کارشناسان مرکز توسعه، معاونت آموزشی دانشکده و اساتید بخش های بالینی در بیمارستان ها و ارائه ی فیدبک های دانشجویی در ارتقای بیشتر اجرای برنامه در فاز بالینی می کوشند.

از دیگر فعالیت ها ، می توان به طراحی فرم پیشنهادی ارزشیابی دوره های کارآموزی و همکاری در اجرای آن، اشاره کرد.

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 

 

 حضور در همایش ها و کنگره ها، زمینه آشنایی بیشتر با اعضای کمیته های دانشجویی دانشگاه های دیگر را فراهم کرد که با برگزاری جلساتی با معاونین وزارتخانه و طرح مشکلات با آنان ادامه پیدا کرد؛ با همکاری دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور ( و از جمله اعضای کمیته دانشجویی شهید بهشتی) ، طرح و آیین نامه پیشنهادی کمیته های دانشجویی به وزارتخانه پیشنهاد شد؛ در نهایت این فعالیت ها به ابلاغ آیین نامه کمیته های مشورتی به دانشگاه های کشور منجر شد که در همین وبلاگ (معرفی کمیته دانشجویی) قابل دسترسی است.

در پاییز سال 1390، کمیته دانشجویی مرکز توسعه و مطالعات آموزش پزشکی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تشکیل شد که دبیر کمیته دانشجویی شهید بهشتی از اولین اعضای آن می باشد.

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 اسفندماه سال 1388، دبیر کمیته دانشجویی به همراه یکی از اعضا، ضمن شرکت در همایش دانشجویی آسیب شناسی آموزش پزشکی که در تبریز برگزار شد، با ارائه ی سخنرانی ، چالش های ادغام در برنامه ی آموزشی را از دیدگاه دانشجویان طرح کردند.

دانلود خلاصه ی سخنرانی 

لینک خبر برگزاری همایش (1)

لینک خبر برگزاری همایش (2)

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 در راستای پروژه ارزشیابی و ویرایش ، در پاییز 88 ، اعضای شورای مرکزی، برنامه ی معارفه و پرسش و پاسخ برای دانشجویان ترم یک ( ورودی جدید) برگزار کردند. در این نشست ، دکتر رجایی ، معاونت وقت آموزشی دانشکده، در رابطه با برنامه آموزشی ریفرم اطلاعاتی در اختیار دانشجویان قرار دادند و به سوالات آنها در این زمینه پاسخ دادند؛ به علاوه ، اعضای شورای مرکزی نیز با برگزاری پانل برای دانشجویان، ضمن معرفی کمیته و فعالیت های آن، در رابطه با نحوه ی درس خواندن و مشکلات دانشجویی، تجربیات خود را مطرح کردند و از دانشجویان برای شرکت در فعالیت های کمیته، دعوت کردند.

از آن به بعد، اعضای کمیته سعی کردند برای سایر دانشجویان جدیدالورود نیز در یکی از برنامه های جشن های معارفه ( که توسط دیگر تشکل های دانشکده برگزار می شد) حضور داشته و آنان را با کمیته دانشجویی و برنامه آموزشی پزشکی آشنا نمایند.

پاییز 90 نیز فرصتی دست داد تا با همکاری انجمن اسلامی و کمیته پژوهشی، برنامه ای در راستای آشنایی و پرسش و پاسخ درباره ی برنامه اصلاحات آموزش پزشکی با محوریت دانشجویان ترم یک برگزار شود که پوستر آن را در زیر مشاهده می کنید.

 

 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

با تشکیل شورای مرکزی کمیته در خرداد ماه 1388، پیشنهاد ارزشیابی و ویرایش درسنامه ها به صورت دانشجویی مطرح شد؛ طی این پروژه که طراحی آن توسط اعضای شورای مرکزی کمیته و زیر نظر کارشناسان مرکز صورت گرفت ، در حدود 40 نفر از دانشجویان مقطع علوم پایه، به ویرایش و ارزشیابی درسنامه ها و کلاس درس پرداختند.

 

دانلود گزارش نهایی پروژه ارزشیابی

این پروژه در نهایت به عنوان فرآیند برتر داشگاه انتخاب شد ( دانلود متن فرآیند) و نتایج آن به صورت مقالاتی در کنگره ی آموزش پزشکی اردیبهشت 90 ارائه شد. (پوستر مقالات)

 

 

صورتجلسات شورای مرکزی برای اجرای پروژه :

جلسه اول

جلسه دوم

جلسه سوم

جلسه چهارم

جلسه پنجم

جلسه ششم

جلسه 88/7/12

جلسه 88/7/15

جلسه 88/7/19

جلسه 88/7/25

جلسه 88/7/27

جلسه 88/7/28

جلسه 88/8/27

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 

با تشکیل کمیته دانشجویی در دی ماه 1387، بعد از اعلام عمومی در دانشکده پزشکی و عضوگیری از دانشجویان ترم های مختلف مقطع علوم پایه، نشست هایی با حضور دانشجویان و کارشناسان مرکز توسعه برگزار شد؛ طی این جلسه ها، دانشجویان برخی از مشکلات مربوط به دوره های آموزشی علوم پایه نظیر دروس مقدمات ( ترم یک) ، واحدهای انتخابی و ... را مطرح کرده ، گزارش بحث ها به صورت صورتجلسه هایی تدوین شده و برای مسئولین اجرایی ( ریاست دانشگاه و دانشکده ، معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده) ارسال شد. به علاوه مسئولین با حضور در برخی جلسات دانشجویان ، نسبت به مشکلات مطرح شده و راه حل های آن، پاسخگو بودند.

 

صورتجلسه 87/10/7 (نشست با معاونت آموزشی دانشگاه و طرح مشکلات ریفرم)

 

صورتجلسه 87/12/10 ( بررسی دروس مقدمات علوم پایه- ترم یک)

صورتجلسه 88/2/2 ( بررسی واحدهای اختیاری)

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]


 

برگزاری جلسات دانشجویی ، تهیه و ارائه ی بازخوردهای اجرایی برنامه ی آموزشی (مقطع علوم پایه و بالینی )

نشست با طراحان (کارشناسان مرکز EDC) ، مجریان ( معاونت آمزشی دانشکده) و اساتید برنامه آموزشی دانشکده پزشکی (مقطع علوم پایه و بالینی)

آشنایی دانشجویان با برنامه ی آموزشی طراحی شده

طراحی و اجرای پروژه ی ارزشیابی و ویرایش درسنامه ها و کلاس درس (مقطع علوم پایه)

برگزاری جلسه ی معارفه برای ورودی جدید دانشکده

طراحی فرم پیشنهادی ارزشیابی دوره کارآموزی و همکاری در اجرای آن (مقطع بالینی)

شرکت و حضور فعال دانشجویان در همایش ها و کنگره ها با برگزاری کارگاه، سخنرانی و نشست های دانشجویی

همکاری در تدوین آیین نامه کمیته مشورتی

برگزاری جلسه توجیهی برای استاژرهای جدیدالورود به مقطع کارآموزی

برگزاری کارگاه های آموزشیدر حیطه های مختلف

 

[ برچسب:, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ توسط کمیته دانشجویی EDC شهید بهشتی برای اطلاع رسانی فعالیت های کمیته، معرفی دوره های مختلف برنامه آموزشی، نقاط قوت و ضعف آنها و به اشتراک گذاشتن تجربیات دانشجویان ایجاد شده است. یادتون باشه که پویا بودن این وبلاگ وابستگی زیادی به نظرات شما دارد. برای دسترسی سریع به مطالب از قسمت موضوعات استفاده کنید. برای همکاری بیشتر به ما ایمیل بزنید. (پروفایل مدیر وبلاگ)
موضوعات وب
امکانات وب
فروش بک لینک طراحی سایت

mouse code

كد ماوس